Auto Servis KEMA ka filluar punen në vitin 1986, dhe nga atëherë jemi treguar te suksesshëm në treg, duke ruajtur reputacionin dhe te jemi komopani kryesore për riparim dhe mirëmbajtje të makinave. Jeni të mirëseardhur te një ekip i profesionalizuar për Mercedes Benz.

Ne bejm riparimin dhe servisimit e makines tuaj, ne perdorim vaj cilesor dhe pjese origjinale dhe makina juaj do punoj perfekt!

Na kontaktoni:

Tel: +383 38 537 702
Mob: 044-202-706, 045-202-706, 049-202-706.

Request an
Appointment

Let us know how we can help You. Request an Online Appointment using the Form below.


  Available Appointments on December 4, 2023

    12:40 – 13:101 space available
    13:10 – 13:401 space available
    13:40 – 14:101 space available
    14:10 – 14:401 space available
    14:40 – 15:101 space available
    15:10 – 15:401 space available
    15:40 – 16:101 space available