Auto Servis KEMA ka filluar punen në vitin 1986, dhe nga atëherë jemi treguar te suksesshëm në treg, duke ruajtur reputacionin dhe te jemi komopani kryesore për riparim dhe mirëmbajtje të makinave. Jeni të mirëseardhur te një ekip i profesionalizuar për Mercedes Benz.

Ne po ashtu bejme bartjen e Automojeteve tuaj, nuk keni nevoj te shqetsoheni ne jemi atje ku ju keni nevoj.

Na shkruani apo thirrni direkt ne telefon dhe do nisemi tek ju!

Na kontaktoni: 044-202-706, 045-202-706, 049-202-706.

Request an
Appointment

Let us know how we can help You. Request an Online Appointment using the Form below.


  Available Appointments on April 23, 2024

    07:00 – 07:301 space available
    07:30 – 08:001 space available
    08:00 – 08:301 space available
    08:30 – 09:001 space available
    09:00 – 09:301 space available