Home

Auto Kema kryen këto sherbime

Ne kemi pervojë të gjatë në industrin e makinave.

Ne praktikojmë metoda inovative të riparimit dhe akordimit të makinave

Kjo do të thotë që ne kemi pajisje të reja për çdo lloj shërbimi të ekzaminimit, riparimit dhe personalizimit.

Më shumë rreth Nesh

Ne ofrojmë shërbim profesional

Ne jemi një nga kompanitë kryesore të riparimit të automjeteve.

Pse
Klientët zgjedhin
Shërbimet tona

Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe shpresojmë që t'i gjeni shërbimet tona të dobishme.

Më shumë shërbime

0
Vitet në Treg
0
Klientë të kënaqur
0
Mekanikë Profesionale
0
Projektet me porosi

Lajmet tona më të fundit

Ne postojmë çdo javë lajmet dhe azhurnimet më të fundit nga bota e makinave, kamionëve dhe aksesorëve.

3003.2019
Mercedes-Benz CLS i ri do të jetë më i lirë (Foto)
Aplikimi për patentë, tregon për çmim më të lirë të kësaj…
304.2018
Elegancë e pastër: Mercedes rinovon Coupe E-Class dhe Cabrio
Sipas njoftimeve, MERCEDES prezantoi prodhime të reja të versioneve më tërheqëse…
2603.2018
Mercedes-AMG E63 S transformohet në një super sedan me 820 kuajfuqi (Foto)
Ky mund të jetë një ndër kombinimet e përkryera, të shpejtësisë…

Available Appointments on July 20, 2024

  09:50 – 10:201 space available
  10:20 – 10:501 space available
  10:50 – 11:201 space available
  11:20 – 11:501 space available
  11:50 – 12:201 space available
  12:20 – 12:501 space available
  13:20 – 13:501 space available