Sherbimet tona

Pasqyrë e Shërbimeve të Kompanisë

Ne jemi një nga kompanitë kryesore të riparimit të automjeteve.

Të fitojmë së bashku
duke punuar si ekip

Jeni të mirëseardhur te një ekip i profesionalizuar për Mercedes Benz. Bëjme diagnostfikimin me kompjuter për të gjitha llojet e veturave Mercedes.

Po ashtu bëjmë rregllazha me aparate kompjuterike si dhe tërheqjen e veturave 24h për të gjitha informatat e tjera mund të na kontaktoni: 044-202-706, 045-202-706, 049-202-706.

Available Appointments on December 4, 2023

  12:40 – 13:101 space available
  13:10 – 13:401 space available
  13:40 – 14:101 space available
  14:10 – 14:401 space available
  14:40 – 15:101 space available
  15:10 – 15:401 space available
  15:40 – 16:101 space available