Auto Servis KEMA ka filluar punen në vitin 1986, dhe nga atëherë jemi treguar te suksesshëm në treg, duke ruajtur reputacionin dhe te jemi komopani kryesore për riparim dhe mirëmbajtje të makinave. Jeni të mirëseardhur te një ekip i profesionalizuar për Mercedes Benz.

Kontrollim Teknik Dhe Kompjuterik.

Na kontaktoni:

Tel: +383 38 537 702
Mob: 044-202-706, 045-202-706, 049-202-706.

Request an
Appointment

Let us know how we can help You. Request an Online Appointment using the Form below.


  Available Appointments on May 28, 2024

    07:00 – 07:301 space available
    07:30 – 08:001 space available
    08:00 – 08:301 space available
    08:30 – 09:001 space available
    09:00 – 09:301 space available