Sipas njoftimeve, MERCEDES prezantoi prodhime të reja të versioneve më tërheqëse të E-Class, Coupe dhe Cabrio.

Drejtuesit Andrea Ruland i Mercedes-Benz dhe Kamelia Brodner i Mercedes-AMG paraqitën veçoritë e të dy modeleve në detaje me anë të disa fotove.

Luksi brenda këtyre makinave është i jashtëzakonshëm dhe duket se primare për këto modele ishte pikërisht luksi, sepse në performancë nuk është se kanë ndryshuar shumë ose nuk duket se janë modele për të apasionuarit e shpejtësisë.

E Coupe ka një motor 2.0, me naftë dhe ka 194 kuaj fuqi, ndërsa nëse merrni motor 2.0 me benzinë ka 197 kuaj fuqi.

E Cabrio ka motor 2.0 dhe 258 kuaj fuqi.

Këtë herë ju prezantojmë veturat përmes disa fotografive.

Leave a comment

Available Appointments on April 23, 2024

  07:00 – 07:301 space available
  07:30 – 08:001 space available
  08:00 – 08:301 space available
  08:30 – 09:001 space available
  09:00 – 09:301 space available